Bellona og RENAS i samarbeid

Publisert

RENAS har fra 01.01.2017 inngått en samarbeidsavtale med miljøstiftelsen Bellona. Gjennom samarbeidet vil RENAS styrke sitt bidrag innen fagområdet avfall og gjenvinning når det kommer til både politikk og industrielle løsninger.

– Vi ønsker å bidra til å identifisere og demonstrere nye muligheter og løsninger, og vi vil samarbeide om prosjekter og aktiviteter med Bellona. RENAS vil også ha nytten av å delta i nettverk med fagmiljø og andre samarbeidspartnere som vil hjelpe å drive utviklingen videre, sier Bjørn Arild Thon, administrerende direktør i RENAS.

– RENAS og Bellona vil dra nytte av hverandres relasjoner til viktige norske industrier, være potensielle allierte i politiske prosesser, og bygge på hverandres kunnskap og kompetanse på et fagområde som vi har felles interesse for, sier Olaf Brastad, seniorrådgiver for industri og avfall i Bellona, og legger til: «Debatten om den sirkulære økonomien må baseres på grunnleggende materialforståelse».

Sammen har vi gjennomslagskraft, erfaring og faglig tyngde slik at vi kan være med å finne de gode løsningene sammen. Vi ser fram til et spennende samarbeid!