Hva må skje innen farlig avfallsområdet for å underbygge utviklingen mot økt materialgjenvinning?

Under denne overskriften er teknisk sjef i RENAS Oktay Dordipur og Olaf Brastad, seniorrådgiver for industri og avfall i Bellona, invitert til å delta med sine meninger. Hvordan kan farlig avfall omskapes til en positiv faktor i det sirkulære samfunnet?

Uten å røpe for mye vil nok debattantene understreke at vår livsstil vil fortsette å generere farlig avfall i overskuelig framtid enda, og det vil fortsatt være behov for deponering og sikker destruering av avfall som ikke kan materialgjenvinnes. Allikevel er det masse som kan gjøres, og som foregår nå av innovasjon, som vil hjelpe oss nærmere målet.

Konferansen henvender seg til næringsvirksomheter som genererer farlig avfall, mottak- og mellomlagringsanlegg, behandlings- og forbrenningsanlegg, transportører av farlig avfall, gjenvinningsanlegg, rådgivere, myndigheter, eksportører, importører, utstyrsleverandører, nyetablerte og erfarne bransjefolk.

Mellom 350 og 400 deltakere er ventet til årets konferanse, som finner sted på Thon Hotel Oslo Airport onsdag 19. og torsdag 20. september.

Les mer om program og påmelding her.