Hold av 1. mars 2018!

Torsdag 1. mars 2018 gjentar vi suksessen og holder seminar om Grønn Konkurransekraft. Ledende norske bedrifter og foredragsholdere forteller om hvordan vi utnytter fordelene i norsk næringsliv og omstiller oss i det grønne skiftet. Seminaret varer i én dag og holdes på Oslo Kongressenter.

Publisert

Ole Andre SivertsenOle André Sivertsen guider oss gjennom en spennende dag om norsk grønn konkurransekraft og omstillingen som er blitt kjent som det grønne skiftet. Vi får høre fra Statoil som utnytter erfaring og kompetanse fra offshore til å realisere satsningen på havvind.  Thina Saltvedt, seniorrådgiver i Nordea, Julie Brodtkorb, administrerende direktør i MEF og Synnøve Lyssand Sandberg, byggherredirektør i Statsbygg er blant dem som vil dele sine perspektiver.

MøllerGruppen har skiftet navn til Møller Mobility Group og forbereder seg på fremtidens kundebehov. Digitalisering, urbanisering, bære­kraft og kunders behov for smarte mobilitetsløsninger vil drive utviklingen av produkter og tjenester videre. Administrerende direktør Ulf Tore Hekneby i Harald A. Møller kommer for å fortelle om den helt nødvendige omstillingen i bilbransjen.

I tillegg kommer Dag Olav Hessen for å gjøre det hele litt mer personlig. Hessen jobber i krysningsfeltet mellom biologi, miljø og filosofi og vil snakke om hvordan og hvorfor det er så vanskelig for oss å omstille oss til miljøutfordringene.

Hold av datoen allerede nå, invitasjon og påmelding går ut i januar.