Miljørapport 2021 er klar

Vi har oppsummert året 2021. I tillegg til tall fra innsamling og gjenvinning oppsummerer vi noen av prosjektene RENAS har utført eller tatt del i for å bidra til en positiv utvikling.

Rapporten oppsummerer resultatene av vår innsamling, miljøsanering og behandling av EE-avfall gjennom vårt nettverk av innsamlere og behandlingsanlegg. I tillegg presenterer vi noen prosjekter og nye tjenester vi har jobbet med som bidrar til å bygge oppunder prinsippene for sirkulærøkonomi.

Du kan gå til en digital presentasjon av rapporten her.
Eller se en pdf av rapporten her.

Utvalgte prosjekter

Med Redoit gjør vi det enkelt og sikkert for bedrifter og folk flest å bidra inn i sirkulærøkonomien. Tjenesten gjør det lettere å levere inn mobiltelefoner og annet IT-utstyr til ombruk eller gjenvinning – slik at verdifulle råvarer kan brukes på nytt.

I rapporten kan du også lese om hvordan et samarbeid med Clas Ohlson har fått bedriften til å tenke nytt rundt gjenvinning av plast fra elektriske produkter. Slike suksesshistorier håper vi det blir flere av!

Vi er også i sluttfasen av prosjektet EE-avfall på avveie der vi har undersøkt hvem som står bak tyverier av EE-avfall fra mottak i Norge, og hvor produktene tar veien. Du kan lese mer om det i rapporten.

Om det er spørsmål knyttet til rapporten eller vår virksomhet for øvrig er det bare å ta kontakt med oss på renas@renas.no.