Møt oss på Arendalsuka

RENAS er medarrangør av «Det grønne skifterommet» sammen med Circular Norway under Arendalsuka, og blir også å treffe i og rundt Pollen gjennom uka og ved EFO sin helelektriske utstilling i gågata. 

  • Tekst RENAS
  • Foto Arendalsuka/Mona Hauglid
  • Publisert

Arendalsuka er en årlig nasjonal arena hvor politikere og aktører innenfor samfunns- og næringsliv møter hverandre, og hvor folket kan møte dem. Arendalsuka er et «demokratiseminar» som har som mål å:

  • være en politisk møteplass
  • bidra til engasjement og interesse for politikk
  • bidra til at organisasjoner og enkeltpersoner kommer i direkte kontakt med sentrale nasjonale aktører innenfor politikk, organisasjons- og næringsliv

RENAS deltar på Circular Norway sitt arrangement «Det grønne skifterommet for norsk sirkulærøkonomi» på onsdag 15. august kl 07.30 – 09.00 på Thon Hotel Arendal.

Sirkulærøkonomi handler om å skape nye forretningsmodeller gjennom bruk av teknologi, mer effektiv bruk av råvarer og å bevare materialene i kretsløpet. Slik kan næringslivet tilby produkter og tjenester som er bedre for forbrukerne, samfunnet og jorda. Arrangementet viser eksempler på selskap som har designet ut avfall fra sine prosesser for å bevare verdien av materialene så lenge som mulig gjennom systemoptimalisering, reparasjon, resirkulering, gjenbruk, og oppgradering.

Les mer om programposten «Det grønne skifterommet»

Arrangementet tar opp tråden fra posten på hovedprogrammet «Er Parisavtalen mulig?» som går rett før, arrangert av blant andre Nordisk Ministerråd, der blant andre Erik Solheim, Tine Sundtoft og Frederic Hauge deltar.

RENAS kommer også til å være tilstede på Elektroforeningen (EFO) sin stand i gågata der bredden i løsninger elektrobransjen kan levere for å elektrifisere Norge er utstilt – fra elbillader og solceller til batteri, styringssystem, belysning og mye, mye mer.

Se mer om EFO sin stand her.