Eliaden 29. – 31. mai

Eliaden på Norges Varemesse på Lillestrøm er en av Norges største fagmesser. RENAS er tilstede med stand og ser fram til å møte medlemmer og bransjen forøvrig.

  • Tekst RENAS
  • Foto Audun Braastad
  • Publisert

Den 29. – 31. mai går Eliaden igjen av stabelen. Annet hvert år møtes bransjen for å dele nyheter og knytte kontakter. Alle fagområdene i den elektrotekniske bransjen er representert, inkludert energi, industri og elektroinstallasjon. Det ventes rundt 20.000 besøkende og 300 utstillere.

Det er lagt opp til et spennende seminarprogram. Åpningskonferansen snakker om Norge som Europas fremtidslaboratorium. Norge kan være landet hvor produkter, tjenester og løsninger for fornybarsamfunnet utvikles, produseres og testes i stor skala. Vi er allerede laboratoriet for elbiler til privatmarkedet. Hva skal til for at vi også kan bli det på flere andre områder? Og hvordan skal vi sikre at en større del av verdiskapingen knyttet til fornybarsamfunnet skjer i Norge? Elektroforum innleder om dette tema tirsdag 29. mai fra 10.00 – 12.00. Det er også innlegg om solstrøm og kunstig intelligens – i alt over 70 seminarer på de tre dagene. Se hele seminarprogrammet her: http://eliaden.no/seminarer/

Du treffer RENAS på stand D01-19. Her kan du delta i vår uhøytidlige spørrekonkurranse, og vi forteller gjerne mer om hvordan vi jobber med gjenvinning av EE-avfall og om mulighetene forbundet med verdiene i elektronikk.

Messen har gratis adgang. Du sparer litt tid ved ankomst ved å forhåndsregistrere deg her: http://eliaden.no/besokende/. Håper vi sees!