Medlemsnyheter

 • Byggflokelansering 13. september

  Innovasjonsprosjektet «Byggfloken» har jobbet med bedre bestillinger, bærekraftig drift og utforming for ombruk innen byggebransjen.

 • Møt oss på Arendalsuka

  RENAS er medarrangør av «Det grønne skifterommet» sammen med Circular Norway under Arendalsuka, og blir også å treffe i og rundt Pollen gjennom uka og ved EFO sin helelektriske utstilling i gågata. 

 • Eliaden 29. – 31. mai

  Eliaden på Norges Varemesse på Lillestrøm er en av Norges største fagmesser. RENAS er tilstede med stand og ser fram til å møte medlemmer og bransjen forøvrig.

 • Ledig stilling i Circular Norway

  Circular Norway er en nyetablert forening med målsetning om å akselerere overgangen fra lineær til sirkulær økonomi. Som en del av Norges løsning på målene i Parisavtalen, skal foreningen øke kunnskapen og være en pådriver for at bedrifter kan lykkes i denne omstillingen. Circular Norway er sektoruavhengig med en åpen medlemsmodell, og er opprettet av Elektroforeningen (EFO) og returselskapet RENAS.

 • Meld deg på seminar 1. mars

  Ole Andre Sivertsen

  Torsdag 1. mars 2018 gjentar vi suksessen og holder seminar om Grønn Konkurransekraft. Ledende norske bedrifter og foredragsholdere forteller om hvordan vi utnytter fordelene i norsk næringsliv og omstiller oss i det grønne skiftet. Seminaret varer i én dag og holdes på Oslo Kongressenter.