Medlemsnyheter

 • En tvilling i Columbia

  Den voksende mengden elektronikk-avfall er et verdensomspennende problem. WEEE Forum tar mål av seg å være en del av en global løsning. Gjennom å være et kompetansesenter for både myndigheter og returselskap er målet og spre beste praksis og kunnskap globalt.

 • Ny ansatt i RENAS

  RENAS har ansatt Rune Skou i en stilling som prosjektleder fra 4. januar 2021.

 • 10 prinsipper for grønne innkjøp

  – Dette er 10 overordnede prinsipper som vi alle kan strekke oss etter. Vi oppfordrer ledere til å signere, diskutere og operasjonalisere prinsippene i sine virksomheter for å bygge konkurransekraft og sette fart på utviklingen av gode innkjøpspraksiser, sier administrerende direktør i næringslivsnettverket Skift, Bjørn Kjærand Haugland.

 • Mot villedende grønnvasking

  grønnvasking

  – Grønnvasking er et kjempeproblem, og kanskje en av de viktigste grunnene til at norske forbrukere er forvirret rundt bærekraftsbegrepet, sa Bjørn Kjærand Haugland i Skift ved lanseringen av Grønnvaskingsplakaten i august.

 • SirkelTREFF 10. november

  Øra industriområde

  Økte krav og forventinger fra EU, forbrukere og samarbeidspartnere vil påvirke organisasjonens daglige drift og verdikjede i 2021. Bli med på SirkelTREFF, en møteserie fra Norsk Senter for Sirkulærøkonomi.

Bli medlem

Skriv inn ditt organisasjonsnummer og finn ut hvorfor 3 av 5 velger RENAS.