Medlemsnyheter

 • Ny ansatt i RENAS

  RENAS har ansatt Rune Skou i en stilling som prosjektleder fra 4. januar 2021.

 • 10 prinsipper for grønne innkjøp

  – Dette er 10 overordnede prinsipper som vi alle kan strekke oss etter. Vi oppfordrer ledere til å signere, diskutere og operasjonalisere prinsippene i sine virksomheter for å bygge konkurransekraft og sette fart på utviklingen av gode innkjøpspraksiser, sier administrerende direktør i næringslivsnettverket Skift, Bjørn Kjærand Haugland.

 • Mot villedende grønnvasking

  grønnvasking

  – Grønnvasking er et kjempeproblem, og kanskje en av de viktigste grunnene til at norske forbrukere er forvirret rundt bærekraftsbegrepet, sa Bjørn Kjærand Haugland i Skift ved lanseringen av Grønnvaskingsplakaten i august.

 • SirkelTREFF 10. november

  Øra industriområde

  Økte krav og forventinger fra EU, forbrukere og samarbeidspartnere vil påvirke organisasjonens daglige drift og verdikjede i 2021. Bli med på SirkelTREFF, en møteserie fra Norsk Senter for Sirkulærøkonomi.

 • Bli med på Oslo Innovation Week

  RENAS inviterer til et seminar sammen med den franske ambassaden og Circular Norway under Oslo Innovation Week. Bli med tirsdag 22. september kl 16:00 – 18:00 for å høre fra norske og franske politikere og bedrifter om hvordan politiske incentiver kan bidra til innovasjon og konkurransekraft.

Bli medlem

Skriv inn ditt organisasjonsnummer og finn ut hvorfor 3 av 5 velger RENAS.