Medlemsnyheter

 • Eliaden 29. – 31. mai

  Eliaden på Norges Varemesse på Lillestrøm er en av Norges største fagmesser. RENAS er tilstede med stand og ser fram til å møte medlemmer og bransjen forøvrig.

 • Ledig stilling i Circular Norway

  Circular Norway er en nyetablert forening med målsetning om å akselerere overgangen fra lineær til sirkulær økonomi. Som en del av Norges løsning på målene i Parisavtalen, skal foreningen øke kunnskapen og være en pådriver for at bedrifter kan lykkes i denne omstillingen. Circular Norway er sektoruavhengig med en åpen medlemsmodell, og er opprettet av Elektroforeningen (EFO) og returselskapet RENAS.

 • Meld deg på seminar 1. mars

  Ole Andre Sivertsen

  Torsdag 1. mars 2018 gjentar vi suksessen og holder seminar om Grønn Konkurransekraft. Ledende norske bedrifter og foredragsholdere forteller om hvordan vi utnytter fordelene i norsk næringsliv og omstiller oss i det grønne skiftet. Seminaret varer i én dag og holdes på Oslo Kongressenter.

 • Byggavfallskonferansen 2018

  Byggavfallskonferansen 2018 avholdes i Oslo kongressenter 31. januar og 1. februar. Det ventes 300 deltakere når konferansen arrangeres for tiende år på rad. Hovedtemaene er materialgjenvinning og ombruk i praksis. RENAS er medarrangør og på talerlisten.

 • Frokostmøte 17. oktober

  Har du lyst til å høre hvordan Olav Thon Gruppen jobber med gjennomføring og oppfølging av avtaler ved sine kjøpesentre, eller hvordan Rema 1000 både sparer penger og gjør verden litt bedre med sin returavtale for batterier? RENAS, Grønt Punkt Norge og Batteriretur inviterer til frokostmøte tirsdag 17. oktober på Skøyen i Oslo.