Returselskapene Grønt Punkt Norge, Batteriretur og RENAS arrangerer for femte gang en heldagskonferanse for norsk næringsliv på Vippa i Oslo.

Den grønne tråden i konferansen er lønnsom bærekraft. Vi hører fra bedrifter som i møte med endringer og «det grønne skiftet» har funnet nye måter å drive forretning og tjene penger.

Jan Christian VestreIkke mindre enn 15 forskjellige bedrifter og foredragsholdere kommer for å fortelle oss sine suksesshistorier og inspirere til endring. I tillegg vil næringsminister Jan Christian Vestre åpne ballet for oss.

Vi vil høre hvordan endringer i markedet har påvirket tjenesteutvikling i bedrifter som Møller Gruppen, Oda og Jernia. Vi får høre om store organisasjoner i endring som Entra og Sykehusinnkjøp HF. Nysnø Klimainvesteringer forteller om hvordan de investerer i smarte og lønnsomme klimaløsninger, og får høre fra suksessrike oppstarter som Saga Robotics. Bedrifter som Hydrovolt og Evyon gir oss et innblikk i den rivende utviklingen i batteriindustrien, og Finn.no vil sette fokus på forbrukertrender og bruktsalg.

Og sist men ikke minst får vi en sjeføkonoms blikk på hvordan forsyningssikkerhet og råvare- og energipriser påvirkes av den aktuelle situasjonen i Europa. Harald Magnus Andreassen er kjent for å forklare samfunnsøkonomi på en lettfattelig og engasjerende måte. Vi er spent på hva han vil si om utviklingen i økonomi og finansmarkedet i Norge og verden fremover, og hvordan vi kan tilpasse oss.

Her ser du det komplette programmet.

Vi gleder oss til å se deg, påmelding på denne lenken. Arrangementet er gratis.

konferansedeltakere